Ergonomisch advies

VMS biedt ergonomisch advies aan voor particulier en bedrijf. Ergonomie is afgeleid uit het Grieks: ‘Ergon’ betekent werk en ‘nomos’ betekent wet. Als dit letterlijk wordt opgevat, betekent ergonomie ‘werkwet’.

Er zijn een hoop mensen die last hebben van lichamelijke klachten. Deze lichamelijke klachten worden meestal veroorzaakt door onwetendheid en onoplettendheid. De meeste lichamelijke klachten ontstaan in arbeidssituaties, waar bijvoorbeeld in verkeerde houdingen wordt gewerkt. Een veelvoorkomende klacht is RSI. RSI staat voor Repetitive Strain Injury. RSI is een verzamelnaam voor allerlei klachten die zijn ontstaan door het herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde taak. Het is voor werknemers én werkgevers belangrijk, om te proberen lichamelijke klachten te voorkomen. VMS geeft individueel advies over o.a. zithoogte en zitdiepte op de werkvloer zodat lichamelijke klachten worden voorkomen.

Als de veiligheid, gezondheid en het comfort goed is, wordt het doeltreffend functioneren van de werknemers automatisch bevorderd!

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave? Klik dan hier!